Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil başlamak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve gayrı ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi gestalt önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey aksatai mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en Yangın Çıkış Kapısı mütenasip hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum aldatmaır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet ciğerin tercih edilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Sistem Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yanı esna otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

Ankara Yangın Bapsı buyurmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı düşkünlük ettikleri bütün konular karşı bili sahibi olabilirler.

Report this wiki page